Furnizori

Total Trading colaborează cu aproximativ 30 de furnizori externi, cu majoritatea din ei de peste 10-15 ani.


ALTESCO ESCON - Olanda: detectoare de jocuri.

BOSCH - Germania: tehnică de testare.

CAR-O-LINER - Sisteme pentru repararea caroseriilor.

CEBORA - Italia: fabricant de aparate de sudură profesionale (TIG, MMA, MIG-MAG), cu tehnologie clasică sau inverter, aparate clasice sau cu programe presetate Sinergic, în funcţie de tipul şi grosimea materialelor ce urmează a fi sudate, cu programe Pulse pentru evitarea supraîncălzirii şi topirii materialelor de sudat. Aparate pentru tăiere cu plasmă.

CEMB - Italia: fabricant de maşini pentru echilibrat roţi, masini pentru montat si demontat anvelope, aparatura pentru verificarea şi reglarea geometriei direcţiei. detalii

CHICAGO PNEUMATIC - SUA: producător de unelte profesionale şi industriale, acţionate cu aer comprimat.

FINI - Italia: furnizor de compresoare aer cu piston şi compresoare cu şurub, uscătoare de aer, filtre şi accesorii, pentru aer comprimat.

FUCHS HYDRAULIK - Germania: fabricant de echipamente pentru service auto, în special pentru autovehicule grele: cricuri hidraulice de canal cu acţionare manuală, pneumatică sau electrică; sisteme complexe de cricuri-elevatoare hidraulice, îngropate; cricuri pentru cutii de viteze; prese mobile speciale pentru demontarea pivoţilor.

JOSAM LASTBILTEHNIK - Suedia: fabricant consacrat în domeniul echipamentelor pentru service, fiind furnizor recomandat de cei mai cunoscuţi poducatori de autocamioane. Produce sisteme complexe pentru redresat şasiuri şi cabine la autovehicule grele, sisteme profesionale pentru verificarea şi reglarea geometriei direcţiei şi axelor, aparate de încălzit prin inducţie, prese şi alte echipamente cu aplicaţii speciale. Echipamentele Josam realizează verificarea şi reglarea geometriei directiei şi axelor, având ca referinţă axa şasiului.HUNGER MASCHINEN - Germania: fabricant de echipamente pentru întreţinerea şi recondiţionarea sistemelor de frânare la autovehicule: maşini universale pentru strunjit şi rectificat tamburi, discuri de frână şi volante, maşini pentru curăţat si rectificat saboţi de frănă, maşini de nituit.

KART - Polonia: maşini pentru spălat roţi auto

ATEK MAKINA - Turcia: maşini pentru reparat jante auto


NUSSBAUM - Germania: fabricant de tehnică pentru ridicat pentru toate categoriile de autovehicule. Cricuri traversă, elevatoare electro-mecanice sau electrohidraulice, linii de inspecţie ITP (standuri de frânare cu role, detectoare de jocuri) etc.

OMCN - Italia: fabricant de echipamente cu acţionare hidraulică: prese, cricuri diverse, macarale-girafă, elevatoare de mare tonaj, tehnică pentru tinichigerie auto, elevatoare moto. detalii

PASQUIN - Italia: fabricant de cricuri cu acţionare pneumo-hidraulică, pentru autovehicule grele şi foarte grele. Sarcina de ridicare între 20 tone şi 80 tone.

PCL Air Technology Ltd - ANGLIA: aparatură pentru aer comprimat, generatoare de azot.


PIUSI - Italia: fabricant de echipamente cu acţionare electrică pentru recuperarea uleiului uzat, pompe pentru gresat, pompe pentru transfer ulei, dispozitive pentru înlocuirea lichidului de frână.

RAASM - Italia: fabricant de echipamente cu acţionare pneumatică pentru recuperarea uleiului uzat, pompe pentru gresat, pompe pentru transfer ulei, dispozitive pentru înlocuirea lichidului de frână.


TECNOMOTOR - Italia: fabricant de analizoare de gaze, opacimetre


TECNOTEST - Italia: fabricant de analizoare de gaze, opacimetre şi alte echipamente specifice pentru testarea autovehiculelor.

TECNA - Italia: fabricant de aparatură profesională pentru sudură în puncte, pentru repararea caroseriilor din oţel sau din aluminiu.

TECO - Italia: fabricant de maşini pentru montat şi demontat anvelope, aparatură pentru verificarea şi reglarea geometriei direcţiei, elevatoare cu acţionare pneumatică, generatoare de azot.


TG PNEU - Cehia: fabricant de elevatoare platformă, pneumatice.


TEXA - Italia: fabricant de sisteme profesionale de diagnoză multimarcă şi multisistem care pot dialoga cu unităţile de comandă şi control aflate pe autovehicule. Fabricant de aparatură pentru verificarea şi întreţinerea instalaţiilor de climatizare auto.


VAMAG - Italia: fabricant de standuri de frânare cu role, standuri de măsurare a puterii şi a vitezei la motociclete.

WERTHER - Italia: fabricant de elevatoare cu patru coloane, elevatoare platformă, cricuri pneumatice.